• Spominjaj se sobotnega dne - četrta zapoved

  "Spominjaj se sobotnega dne in ga posvečuj!" 2 Mz 20,8

 • GOSPODOVA je zemlja - Bog je stvarnik

  "GOSPODOVA je zemlja in kar jo napolnjuje, zemeljski krog in njegovi prebivalci." Ps 24,1

 • Sedmi dan je dan počitka

  "Sedmi dan je Bog dokončal delo, ki ga je naredil, in počival je sedmi dan od vsega dela, ki ga je storil." 1 Mz 2,2

 • GOSPOD je moj pastir

  "GOSPOD je moj Pastir, slabo se mi ne more goditi." Ps 23,1

 • Sedmi dan je sobota, dan počitka

  "Šest dni naj se opravlja delo, sedmi dan pa je sobota, dan počitka, posvečen GOSPODU ..." 2 Mz 31,15

 • Bog je o sedmem dnevu rekel

  "Kajti nekje je rekel o sedmem dnevu takole: In Bog je počival sedmi dan od vseh svojih del." Heb 4,4

 • Bog je blagoslovil sedmi dan

  "In Bog je blagoslovil sedmi dan in ga posvetil, kajti ta dan je počival od vsega svojega dela, ki ga je storil, ko je ustvarjal." 1 Mz 2,3

 • Slavite Gospoda, ki zdravi bolne

  "Slavi, duša moja, GOSPODA in ne pozabi vseh njegovih dobrot! Ki ti odpušča vse tvoje krivice, ki ozdravlja vse tvoje bolezni." Ps 103,2-3

 • Bog je ustvaril človeka

  "Jaz sem naredil zemljo in ustvaril človeka na njej, jaz sem s svojimi rokami razprostrl nebo in poveljujem vsej njegovi vojski." Iz 45,12

 • Sin človekov - Jezus je Gospodar sobote

  "Sin človekov je namreč gospodar sobote." Mt 12,8

Veith HranaJasminina kuhnca je serija, v kateri nam Jasmina predstavi enostavne, a zdrave veganske recepte.

Veith HranaSerija predavanj o pomembnih zdravstvenih načelih in vsakodnevnih izbirah za zdrav življenjski slog. Predavatelja sta Jasmina in Miha.

Veith HranaSerija opisuje zgodovino skozi filter Svetega pisma. Dokaže tudi mahinacije v tem svetu, ki delujejo proti resnici in Božjemu ljudstvu. Kdo v bistvu vlada svetu in kako mu to uspeva. Napad se vrši na resnico o Jezusu in na resnico, ki je razodeta v Svetem pismu. To je ozadje velikega boja med Satanom in Kristusom. Predavatelj je Walter Veith.

Veith HranaNajboljša preventiva proti KORONAVIRUSU - pogovor pastorja Douga Batchelorja z Dr. Neil Nadley o praktičnih nasvetih in 8 naravnih zdravnikih, ki lahko pomagajo izboljšati našo imuniteto.

Veith HranaSerija petih zanimivih predavanj o hrani. Predavatelj je Walter Veith, ki predstavi znanstvene ugotovitve o zdravi prehrani.

7th daySerija petih dokumentarnih oddaj o sedmem dnevu. Znani govornik Hal Holbrook nas v tem video posnetku popelje na zanimivo pot iskanja sedmega dne skozi zgodovino.

Po potehTa video nas popelje na potovanje po mestih antične Palestine kjer je živel in deloval Jezus Kristus. Razlaga nauke velikega Učitelja, vključno s pridigo na Gori blagrov ter ostale ključne prilike. Govornik: Walter Veith iz serije Popoln napad.

Le se en clovekV tem predavanju so predstavljeni Svetopisemski dokazi, da je Jezus resnično Mesija. Starodavne prerokbe so razkrite, še posebej prerokba iz 9. poglavja Daniela, napove točen kraj in datum Jezusovega rojstva. Govornik: Walter Veith iz serije Popoln napad.

VeithV tem 3-delnem video posnetku lahko spoznate kakšna je bila pot od evolucionista do kreacionista za Walterja & Sonico Veith.

DB jamski clovekPretresljiva življenjska zgodba Douga Batchelorja, sina miljonarja, kako mu je Sveto pismo spremenilo življenje. Obstaja tudi knjiga z istoimenskim naslovom.

To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Če želite še naprej uporabljati našo stran, se morate strinjati z našo Izjavo o zasebnosti.